Beţivii din Marea Britanie vor avea interdicţie la anumite locuri publice

Persoanele care tulbură liniştea publică în Anglia sau Ţara Galilor prin consumul excesiv de alcool riscă interzicerea accesului în anumite locuri publice sau cartiere, timp de maximum doi ani.

90 afișări
Imaginea articolului Beţivii din Marea Britanie vor avea interdicţie la anumite locuri publice

Beţivii din Marea Britanie vor avea interdicţie la anumite locuri publice

Ordonanţa a intrat în vigoare marţi şi vizează persoanele care au un comportament antisocial sau care au comis infracţiuni în urma consumului excesiv de alcool.

Magistraţii pot adapta prevederile actului normativ la circumstanţele fiecărei situaţii şi pot cere interzicerea consumului de alcool în anumite locuri publice sau interzicerea accesului în acestea sau în anumite cartiere.

Persoanele care nu respectă prevederile ordonanţei riscă o amendă de până la 2.800 de euro.

Adoptarea iniţiativei legislative a fost apreciată de sindicatul poliţiştilor, însă contestatarii săi au spus că aceasta nu vizează originile comportamentului băutorilor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici