Biden: Camioanele cu ajutoare ar trebui să intre în Gaza „în următoarele 24-48 de ore”

Preşedintele SUA, Joe Biden, a declarat că, în opinia sa, camioanele care transportă ajutoare umanitare ar trebui să intre în Gaza „în următoarele 24-48 de ore”.

122 afișări
Imaginea articolului Biden: Camioanele cu ajutoare ar trebui să intre în Gaza „în următoarele 24-48 de ore”

Biden: Camioanele cu ajutoare ar trebui să intre în Gaza „în următoarele 24-48 de ore”

Întrebat despre camioanele cu ajutoare care trebuie să ajungă în Gaza, Biden a spus că „a primit un angajament” din partea israelienilor şi a preşedintelui Egiptului, Abdel Fatah al-Sisi.

„Autostrada a trebuit să fie refăcută, deoarece era într-o stare foarte proastă, şi cred că, în următoarele 24-48 de ore, primele 20 de camioane vor trece cu ajutoare”, a spus Biden, potrivit The Guardian.

Numeroase discuţii au avut loc în ultimele zile privind ajutoarele pentru Gaza. Mai multe camioane sunt blocate la frontiera Fâşiei Gaza cu Egipt, deşi joi autorităţile egiptene estimau că vineri dimineaţă transporturile umanitare rurmau să fie deblocate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici