Biden crede că Putin va ataca Ucraina în câteva zile

Statele Unite continuă să avertizeze că Rusia ar putea invada Ucraina „ în orice zi ” pe fondul escaladării tensiunilor din regiune.

3142 afișări
Imaginea articolului Biden crede că Putin va ataca Ucraina în câteva zile

Sursa Foto- Hepta

„Statele Unite continuă să avertizeze că Rusia ar putea invada Ucraina  în orice zi pe fondul escaladării tensiunilor din regiune” , a declarat preşedintele Joe Biden reporterilor. 

Se estimează că peste 150.000 de soldaţi ruşi sunt adunaţi la graniţa ruso-ucraineană. 

În timp ce preşedintele rus Vladimir Putin Putin şi oficialii de la Kremlin susţin că unele forţe ruse au început să se retragă de lângă graniţa Ucrainei, ABC News a raportat că Putin le-a transmis forţelor sale militare să fie gata să invadeze până miercuri.

Adresându-se reporterilor joi, Biden a declarat că „s-au mutat mai multe trupe ruseşti, contrar declaraţiilor Moscovei”.

Rămâne neclar dacă Rusia a luat decizia de a-şi ataca fostul vecin sovietic. Rusia neagă că intenţionează să invadeze Ucraina.

Pe de altă parte, a cerut Statelor Unite să interzică Ucrainei să adere la NATO. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici