Bilanţul cutremurului de la Christchurch din februarie 2011 a fost revizuit la 185 de morţi

Bilanţul oficial al cutremurului care a devastat pe 22 februarie 2011 oraşul Christchurch, în sudul Noii Zeelande, a fost revizuit în creştere şi a ajuns în prezent la 185 de morţi, au anunţat joi serviciile coronerului, medicul legist-şef din această ţară.

185 afișări
Imaginea articolului Bilanţul cutremurului de la Christchurch din februarie 2011 a fost revizuit la 185 de morţi

Bilanţul cutremurului de la Christchurch din februarie 2011 a fost revizuit la 185 de morţi (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Autorităţile au stabilit bilanţul acestui cutremur cu magnitudinea de 6,3 la 181 de morţi, dar ele au stabilit între timp că alte patru decese au legătură cu seismul.

Ultima victimă înregistrată este o femeie de 88 de ani, Iris Botting, decedată la două săptămâni după cutremur, în cursul căruia a suferit o fractură la nivelul unui şold.

Din septembrie 2010, la Christchurch s-au înregistrat peste 400 de cutremure cu o magnitudine egală sau mai mare de 4,0, dintre care 40 cu o magnitudine de peste 5,0.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici