Bilanţul deceselor în urma seismului din provincia Java de Vest creşte la 310

Bilanţul deceselor în urma unui cutremur produs luni în oraşul Cianjur din Indonezia din provincia Java de Vest a crescut la 310.

148 afișări
Imaginea articolului Bilanţul deceselor în urma seismului din provincia Java de Vest creşte la 310

Bilanţul deceselor în urma seismului din provincia Java de Vest creşte la 310

Anunţul a fost făcut vineri de Agenţia Naţională de Atenuare a Efectelor Dezastrelor din Indonezia.

Şeful agenţiei, Suharyanto, a declarat că 24 de persoane sunt în continuare dispărute după ce cutremurul a provocat alunecări de teren şi prăbuşirea unor clădiri în oraşul Cianjur, relatează AFP.

Majoritatea victimelor sunt copii, deoarece la ora la care s-a produs seismul erau încă la şcoală.

Indonezia este afectată în mod regulat de seisme sau erupţii vulcanice, din cauza poziţiei sale pe "Cercul de foc" al Pacificului, o regiune situată la convergenţa mai multor plăci tectonice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici