Bilanţul definitiv al naufragiului de pe fluviul Volga este de 122 de morţi

Echipele de intervenţie ruse au recuperat cadavrele a 122 de victime ale naufragiului de pe fluviul Volga, sistând căutările, anunţă filiala locală a Ministerului rus pentru Situaţii de Urgenţă, citată de agenţia RIA Novosti.

165 afișări
Imaginea articolului Bilanţul definitiv al naufragiului de pe fluviul Volga este de 122 de morţi

Bilanţul definitiv al naufragiului de pe fluviul Volga este de 122 de morţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Duminică, echipele de scafandri anunţaseră scoaterea la suprafaţă a 120 de cadavre.

"Am scos încă două cadavre. Potrivit listei pasagerilor, au fost scoase toate cadavrele", a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă din Tatarstan.

Dintre cele 122 de victime, 28 sunt copii şi 72 femei.

Numărul total al persoanelor de la bordul navei era de 201, iar 79 de persoane au fost salvate.

Nava de croazieră veche de 56 de ani, care era supraîncărcată, avea o defecţiune la un motor şi nu era bine întreţinută, s-a scufundat în doar câteva minute, pe 10 iulie, la trei kilometri de mal, pe un braţ al fluviului Volga.

Nava nu avea autorizaţie pentru a transporta persoane, iar doi responsabili au fost arestaţi în cursul anchetei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici