Bilanţul incendiului produs la un spital din Irak a ajuns la 92 de morţi

  • Bilanţul incendiului produs la un spital din oraşul irakian Nasiriyah a ajuns la 92 de morţi.
  • Alte zeci de persoane au suferit arsuri în urma incendiului produs în secţia pentru tratarea pacienţilor bolnavi de Covid-19.
273 afișări
Imaginea articolului Bilanţul incendiului produs la un spital din Irak a ajuns la 92 de morţi

Bilanţul incendiului produs la un spital din Irak a ajuns la 92 de morţi

Bilanţul incendiului produs în secţia pacienţilor infectaţi cu virusul SARS-CoV-2 a unui spital din oraşul irakian Nasiriyah a ajuns la 92 de morţi, au anunţat joi autorităţile medicale irakiene, conform agenţiei Associated Press.

Incendiul a afectat luni secţia pacienţilor trataţi de Covid-19 a Spitalului universitar Al-Hussein din Nasiriyah.

Autorităţile medicale au transmis că bilanţul victimelor a ajuns la 92 de morţi, iar alte zeci de persoane au suferit arsuri şi intoxicaţii cu fum din cauza incendiului.

Premierul Irakului, Mustafa Al-Kadhimi, a convocat o reuniune de urgenţă şi a ordonat suspendarea şi arestarea directorului medical din provincia Dhi Qar.

„Este o rană profundă pe conştiinţa tuturor irakienilor", a declarat premierul Mustafa Al-Kadhimi.

Incendiul a izbucnit de la un scurt-circuit sau de la explozia unui cilindru de oxigen.

În aprilie, 82 de oameni au murit în urma unui incendiu produs la un spital din Bagdad.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici