Bilanţul seismelor din Ecuador depăşeşte 600 de morţi. 130 de persoane rămân dispărute

Bilanţul cutremurului de 7,8 grade şi replicilor telurice din Ecuador a ajuns la 602 morţi, iar alte 130 de persoane sunt dispărute, anunţă autorităţile, citate de site-ul agenţiei Reuters.

550 afișări
Imaginea articolului Bilanţul seismelor din Ecuador depăşeşte 600 de morţi. 130 de persoane rămân dispărute

Autorităţile din Ecuador au comunicat că 602 persoane au murit, alte 12.492 au fost rănite, iar 130 sunt dispărute, în urma seismului de 7,8 grade pe scara Richter produs acum o săptămână şi a sutelor de replici telurice.

Cea mai puternică replică recentă a avut loc joi seară (vineri dimineaţă, ora României), în zona Portoviejo, la adâncimea de doar zece kilometri, fiind de 6,0 grade pe scara Richter.

Seismul de 7,8 grade pe scara Richter produs sâmbăta trecută a fost urmat de circa 700 de replici. În ultimele 48 de ore, în Ecuador au fost peste 70 de replici seismice.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici