Bill Clinton s-a întâlnit cu jurnalistele deţinute în Coreea de Nord - VIDEO

Fostul preşedinte american Bill Clinton s-a întâlnit marţi cu cele două jurnaliste americane deţinute în Coreea de Nord, cu ocazia unei vizite-surpriză în această ţară, a relatat postul de televiziune american ABC, citând o sursă guvernamentală neidentificată.

18 afișări
Imaginea articolului Bill Clinton s-a întâlnit cu jurnalistele deţinute în Coreea de Nord - VIDEO

Bill Clinton s-a întâlnit cu cele două jurnaliste deţinute în Coreea de Nord (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Această sursă a adăugat că speră ca jurnalistele, Laura Ling şi Euna Lee, se vor putea întoarce în Statele Unite miercuri, a adăugat ABC, care precizează că întâlnirea cu fostul preşedinte Bill Clinton a fost "foarte emoţionantă".

Cele două jurnaliste de la postul de televiziune Current TV au fost arestate la 17 martie, după ce au pătruns în mod ilegal din China pe teritoriul nord-coreean.

Ele au fost condamnate la 12 ani de muncă silnică pentru trecerea frontierei fără autorizaţie, "denigrarea" regimului şi pentru o "infracţiune gravă" despre care judecătorii nord-coreeni nu au făcut precizări.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici