Bill Gates recunoaşte ce nu s-a făcut în pandemie

  • Gates: Paşii modeşti pentru a stopa pandemia nu au fost luaţi în avans
  • Gates a participat în aceste zile la Conferinţa de Securitate de la Munchen
11471 afișări
Imaginea articolului Bill Gates recunoaşte ce nu s-a făcut în pandemie

Bill Gates recunoaşte ce nu s-a făcut

Criza ar fi putut fi gestionată altfel de la începutul pandemiei astfel încât mai mulţi oameni să fie salvaţi, iar impactul negativ asupra economiei să fie mult mai redus?

Prezent la conferinţa pentru securitate de la München unde participă liderii lumii, miliardarul Bill Gates nu neagă faptul că primii paşii în combatarea acestei pandemii au fost luaţi mai târziu decât trebuia. 
 
„Pentru pandemie, experţii potriviţi nu au fost atraşi. Resursele potrivite nu au fost reunite. Aşadar, practic, ne-am dezamăgit cetăţenii noştri.
 
Şi aşa, ştiţi, având în vedere trilioanele de dolari daune şi celelalte deficite greu de măsurat, ar trebui să facem investiţia, numărul mic de miliarde de care avem nevoie pentru a ne asigura că acest lucru nu se va mai întâmpla niciodată”, a afirmat Bill Gates. 
 
Miliardarul, care a vorbit despre actuala pandemie a coroanei într-o declaraţie video, a mai spus că este necesar să fie investiţi mai mulţi bani în cercetarea vaccinării.
 
„Este singura cale de ieşire din pandemie: câteva miliarde de dolari sau euro doar pentru a ne asigura că aşa ceva nu ni se mai întâmplă niciodată ”, a afirmat Gates.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici