Bill Gates şi Jack Ma se implică în lupta împotriva coronavirusului. Sumele donate de cei doi miliardari

Marile companii chineze se implică în lupta împotriva coronavirusului. Şi Bill Gates a promis că va dona o sumă considerabilă pentru descoperirea cât mai rapidă a unui vaccin.

10138 afișări
Imaginea articolului Bill Gates şi Jack Ma se implică în lupta împotriva coronavirusului. Sumele donate de cei doi miliardari

Potrivit YahooNews, Jack Ma - cel mai bogat om din China şi fondatorul Alibaba, va dona 14,5 milioane de dolari pentru combaterea coronavirusului. Într-o postare pe contul de Weibo, fundaţia Ma a anunţat că a donat 100 de milioane de yuani pentru a ”sprijini dezvoltarea unui vaccin contra coronavirusului”.

De asemenea, conglomeratul chinez a donat 300 de milioane de yuani, aproximativ 43,5 milioane de dolari, informează Bloomberg. Şi proprietarul platformei TikTok a anunţat că va contribui financiar pentru lupta împotriva epidemiei.

Bill şi Melinda Gates au promis că vor trimite 10 milioane de dolari ca fonduri pentru serviciile de sănătate din China şi Africa.

Joi, Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a decretat stare de urgenţă internaţională. Numărul deceselor a urcat la 259 până acum.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici