Bloggerul Markov lansează o teorie care-l apără pe Putin: Prigojin a fost ucis de ucraineni

Cu privire la soarta lui Evgheni Prigojin, pe care Wagner şi autoritatea rusă de transport aerian îl confirmă decedat în accidentul aviatic din regiunea Tver, cele mai diverse ipoteze înfloresc.

2013 afișări
Imaginea articolului Bloggerul Markov lansează o teorie care-l apără pe Putin: Prigojin a fost ucis de ucraineni

Bloggerul Markov lansează o teorie care-l apără pe Putin: Prigojin a fost ucis de ucraineni

Bloggeri apropiaţi de Kremlin, megafoane ale propagandei, răspândesc diverse teorii. „Încă avem nevoie de mai multe informaţii”, a declarat bloggerul Serghei Markov pentru Washington Post, convins că dacă Prigojin a fost ucis, probabil că a fost „un atac direct organizat de ucraineni”.

„Ruşii ar fi putut să-l ucidă. Dar dacă s-ar fi dat ordinul de lichidare a lui Prigojin, atunci l-ar fi ucis singur, fără să ucidă oameni nevinovaţi”, a subliniat el. „Dacă Putin ar fi vrut, l-ar fi făcut arestat şi atât”, comentează acesta.

Pe Telegram: „Toţi duşmanii Rusiei se bucură astăzi. Nimeni nu crede că este un accident”.

Unii bloggeri militari şi-au încurajat cititorii să aibă răbdare şi să aştepte mai multe informaţii. În orice caz, a scris unul dintre ei, asasinarea lui Prigojin ar avea „consecinţe catastrofale”.

„Oamenii care au dat ordinul nu înţeleg deloc starea de spirit şi moralul armatei”, a scris Roman Saponkov pe Telegram, făcând aluzie la speculaţii conform cărora liderul Wagner, care s-a bucurat de o oarecare popularitate în rândul susţinătorilor ruşi ai războiului, ar fi fost, de fapt, ucis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici