Bombardamente în Herson şi Harkov. Un om a murit, doi copii şi câţiva adulţi au fost răniţi

Zeci de atacuri aeriene lansate de ruşi au vizat mai multe regiuni din Ucraina în noaptea de duminică spre luni. O persoană a murit, iar doi copii şi câţiva adulţi au fost răniţi în timpul bombardamentelor.

351 afișări
Imaginea articolului Bombardamente în Herson şi Harkov. Un om a murit, doi copii şi câţiva adulţi au fost răniţi

Bombardamente în Herson şi Harkov. Un om a murit, doi copii şi câţiva adulţi au fost răniţi

Ruşii au lansat 71 de atacuri în ultimele 24 de ore, „vizând cartierele rezidenţiale", dar şi magazinele şi unităţile medicale, a declarat guvernatorul regiunii Herson, Oleksandr Prokudin, potrivit Sky News.

Oraşul Herson a fost vizat de 20 de ori, a adăugat el. Luni dimineaţă, guvernatorul a emis o nouă alertă avertizând locuitorii să rămână în adăposturi deoarece se apropie noi rachete şi drone. În timpul atacurilor nocturne o persoană a murit şi alte şase au fost rănite, inclusiv doi copii.

Şi regiunea Harkov a fost atacată de ruşi pe parcursul nopţii. Bombardamentele au provocat un incendiu într-o clădire cu două etaje din districtul Izyum, a anunţat guvernatorul regional Oleh Synyehubov.

De asemenea, un fermier din districtul Chuguyiv a fost rănit după ce utilajul agricol în care se afla a lovit o mină.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici