Bombardamente într-un oraş rusesc de la graniţa cu Ucraina. Şase persoane au fost rănite

Şase persoane au fost rănite marţi de bombardamente într-un oraş rusesc de la graniţa cu Ucraina, a declarat guvernatorul regional.

63686 afișări
Imaginea articolului Bombardamente într-un oraş rusesc de la graniţa cu Ucraina. Şase persoane au fost rănite

Incidentul a avut loc în Klinţî, la aproximativ 50 km de graniţa cu Ucraina, în regiunea Briansk, conform Reuters.

Guvernatorul regional Alexander Bogomaz a scris pe Telegram că numărul răniţilor a crescut la 6, de la un bilanţ anterior de 4.

"Cei răniţi au au fost internaţi la un spital local. Starea lor este stabilă", a scris Bogomaz.

Reuters nu a reuşit să verifice imediat raportul.

Locuitorii au postat pe reţelele de socializare imagini cu un elicopter militar rusesc care survola oraşul şi au raportat că electricitatea şi apa au fost întrerupte.

Oficialii din regiunile ruseşti care se învecinează cu Ucraina au anunţat în ultimele săptămâni cazuri de ceea ce au declarat că au fost bombardamente transfrontaliere care au avariat clădiri rezidenţiale şi au rănit unele persoane.

Separat, canalul de ştiri al Ministerului Apărării, Zvezda News, l-a citat pe Alexey Kulemzin, primarul oraşului Doneţk, controlat de separatişti în estul Ucrainei, care a declarat că numărul persoanelor din oraş ucise de bombardamentele de luni a crescut de la 3 la 6.

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat în repetate rânduri că principalul motiv imediat al intervenţiei sale în Ucraina este de a proteja vorbitorii de limbă rusă din estul ţării de persecuţii şi atacuri.

Ucraina spune că afirmaţia Rusiei privind persecuţia este un pretext nefondat pentru o invazie şi că Rusia duce un război neprovocat împotriva unui stat suveran care luptă pentru existenţa sa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici