Boris Johnson a anunţat când se vor redeschide restaurantele, coafoarele şi hotelurile. Ce măsuri trebuie respectate

Barurile, restaurantele, hotelurile şi coafoarele se pot redeschide începând cu 4 iulie în Anglia, atunci când se vor relaxa regulile de distanţare socială, precizează BBC.

1900 afișări
Imaginea articolului Boris Johnson a anunţat când se vor redeschide restaurantele, coafoarele şi hotelurile. Ce măsuri trebuie respectate

Boris Johnson a anunţat când se vor redeschide restaurantele, coafoarele şi hotelurile. Ce măsuri trebuie respectate

Premierul Boris Johnson a declarat că oamenii ar trebui să rămână la 2 m de distanţă acolo unde este posibil, dar va fi introdusă şi posibilitatea diminuării distanţei de la 2 metri la un metru-un metru şi jumătate, a menţionat oficialul, citat de BBC.
 
De asemenea, localurile şi restaurantele se vor dechide atât în interior cât şi în exterior, la terase, însă distanţa socială trebuie respectată în aceste cazuri, a mai spus premierul. Măsurile de protecţie nu vor dispărea, patronii restaurantelor fiind nevoiţi să asigure protecţia clienţilor şi personalului, montând panouri de protecţie şi asigurând distanţa adecvată între mese. 
 
Coafoarele şi frizeriile se vor redeschide şi ele, iar frizerii şi hairstiliştii vor purta viziere. Cnematografele, hotelurile, pensiunile, campingurile şi parcurile de rulote, dar şi locurile de joacă, bibliotecile, cluburile sociale şi centrele comunitare se vor redeschide. 
 
Sălile de teatru şi de muzică vor fi folosite doar pentru spectacolele înregistrate. În alte schimbări, nunţile vor avea voie să găzduiască 30 de participanţi, iar lăcaşurile de cult vor fi lăsate să ţină servicii, dar corul va fi interzis. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici