Boris Johnson cere, la summitul G7, corectarea politicilor sociale, pentru evitarea inegalităţilor

  • Premierul britanic, Boris Johnson, a pledat, la summitul G7, pentru corectarea politicilor sociale
  • Boris Johnson: "La nivelul G7, suntem uniţi în viziunea pentru o lume mai curată, mai ecologică"
  • "Este vital să nu repetăm greşelile ultimei crize majore, ultima recesiune economică majoră din 2008, atunci când relansarea nu a fost uniformă în toate părţile societăţii", a subliniat Boris Johnson
578 afișări
Imaginea articolului Boris Johnson cere, la summitul G7, corectarea politicilor sociale, pentru evitarea inegalităţilor

Boris Johnson cere, la summitul G7, corectarea politicilor sociale, pentru evitarea inegalităţilor

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a cerut, la începerea summitului Grupului naţiunilor puternic industrializate (G7), corectarea "greşelilor" politicilor sociale adoptate după criza financiară din 2008 şi remedierea inegalităţilor.

Boris Johnson a argumentat că planurile de relansare post-pandemie trebuie elaborate astfel încât să fie menţinut echilibru la nivel social.

"Cred că, de fapt, avem o oportunitate uriaşă să facem aceste lucruri, întrucât, la nivelul G7, suntem uniţi în viziunea pentru o lume mai curată, mai ecologică, pentru soluţionarea problemelor asociate schimbărilor climatice", a afirmat Boris Johnson, potrivit BBC News.

"Este vital să nu repetăm greşelile ultimei crize majore, ultima recesiune economică majoră din 2008, atunci când relansarea nu a fost uniformă în toate părţile societăţii", a argumentat Boris Johnson.

Guvernul de la Londra a anunţat că va dona 430 de milioane de lire sterline (501 milioane de euro) Parteneriatului Global pentru Educaţie, pentru ajutarea "celor mai vulnerabili copii" din lume.

La summitul G7 participă liderii din Statele Unite, Canada, Franţa, Germania, Italia, Japonia şi Marea Britanie. De asemenea, sunt prezenţi lideri ai Uniunii Europene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici