Boris Johnson s-a vindecat de Covid-19 şi îşi va relua sarcinile de premier începând de luni

La două săptămâni după ce a ieşit din spital unde a fost internat pentru infecţie cu noul coronavirus, premierul britanic Boris Johnson va reveni la programul său normal şi îşi va relua sarcinile de la Downing Street 10, scrie Sky News.

775 afișări
Imaginea articolului Boris Johnson s-a vindecat de Covid-19 şi îşi va relua sarcinile de premier începând de luni

Boris Johnson se va întoarce la serviciu luni şi abia aşteaptă să îşi reia îndatoririle şi sarcinile pentru a lupta împotriva coronavirusului, au declarat surse din cabinet, citate de presa londoneză.

În urmă cu două săptămâni, în duminica de Paşte catolic, Boris Johnson a fost externat din spital şi a mers la un conac din zona rurală pentru a se recupera. Starea sa de sănătate s-a ameliorat, iar medicii i-au permis se întoarcă la „programul său normal”.

În funcţie de sfaturile medicilor, Johnson ar putea participa, luni, la conferinţa de presă organizată zilnic. De altfel, surse din cabinet, au declarat că premierul a fost în permanenţă ţinut la curent cu tot ce se întâmpla în ţară în perioada de convalescenţă.

Premierul a avut zilnic video-conferinţe cu ministrul de externe, Dominic Raab şi echipa sa de la Downing Street 10. „Domnul Johnson a fost ţinut la curent cu privire la progresele înregistrate în lupta Regatului Unit împotriva coronavirusului şi i s-a oferit o informare detaliată asupra activităţii politice desfăşurate până acum în următoarea fază a luptei noastre împotriva bolii”, a declarat sursa citată de Sky News.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici