Boris Johnson se declară optimist în privinţa obţinerii unui acord de Brexit: "Nu voi fi descurajat de nimeni"

Premierul britanic Boris Johnson a declarat vineri că "nu va fi descurajat de nimeni" să scoată Marea Britanie din Uniunea Europeană pe data de 31 octombrie şi că este optimist în ceea ce priveşte obţinerea unui acord de Brexit, relatează site-ul postului BBC.

282 afișări
Imaginea articolului Boris Johnson se declară optimist în privinţa obţinerii unui acord de Brexit: "Nu voi fi descurajat de nimeni"

Boris Johnson afirmă că este optimist în privinţa obţinerii unui acord de Brexit

Boris Johnson urmează să aibă o întâlnire cu Jean-Claude Juncker, preşedintele în funcţie al Comisiei Europene, în cadrul căreia cei doi oficiali vor discuta şi despre ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană.

"O să am întrevederi cu domnul Juncker şi domnul Barnier, luni, în cadrul cărora vom discuta idei şi vom vedea unde ajungem. Aş spune că sunt optimist", a declarat Johnson.

Actualul premier al Marii Britanii, Boris Johnson, a adoptat o abordare dură faţă de Uniunea Europeană, respingând Acordul Brexit elaborat de fostul Cabinet Theresa May cu Bruxellesul şi afirmând că Marea Britanie se va retrage din Blocul comunitar pe 31 octombrie 2019 cu sau fără un nou tratat.

 

Taguri:
m.britanie,
brexit,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici