ATAC ARMAT în Iran în timpul unei parade militare. UPDATE: Bilanţul atentatului din Iran a ajuns la 29 de morţi şi 60 de răniţi. IMAGINI cu impact emoţional

Cel puţin 29 de persoane au fost ucise, iar alte 60 au fost rănite în urma atacului armat produs sâmbătă în cursul unei parade militare desfăşurate în oraşul iranian Ahvaz, afirmă surse oficiale citate de agenţia IRNA.

9027 afișări
Imaginea articolului ATAC ARMAT în Iran în timpul unei parade militare. UPDATE: Bilanţul atentatului din Iran a ajuns la 29 de morţi şi 60 de răniţi. IMAGINI cu impact emoţional

FOTO arhivă. Sursa: RFE.com

"Victimele sunt militari şi civili, inclusiv femei şi copii care veniseră să urmărească parada", a declarat un oficial din cadrul serviciilor de securitate iraniene.

Printre persoanele ucise figurează numeroşi membri ai Gardienilor Revoluţiei iraniene.

Bilanţul anunţat anterior era de 11 morţi şi 20 de răniţi.

Doi indivizi au deschis focul spre mulţime de pe o motocicletă.

Autorităţile iraniene suspectează că este vorba de un atac terorist islamist care probabil a fost comis de reţeaua teroristă sunnită Stat Islamic.

Atentatul a avut loc în cursul unei parade organizate la aniversarea începerii războiului din perioada 1980-1988 între Iran şi Irak.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici