Britanicii nu au dovezi că vitamina D este eficientă pentru COVID-19, dar o oferă gratuit persoanelor vulnerabile

  • Britanicii nu au suficiente dovezi ale eficienţei vitaminei D pentru Covid-19.
  • Vitamina D este distribuită gratuit în Marea Britanie celor vulnerabili.
  • Britanicii le recomandă tuturor să ia vitamina D în această iarnă.
1438 afișări
Imaginea articolului Britanicii nu au dovezi că vitamina D este eficientă pentru COVID-19, dar o oferă gratuit persoanelor vulnerabile

Britanicii nu au dovezi că vitamina D este eficientă pentru COVID-19, dar o oferă gratuit persoanelor vulnerabile

De la începutul pandemiei, s-a tot menţionat că vitamina D este eficientă pentru prevenirea COVID-19.

Deşi nu există dovezi în acest sens, medicii o recomandă celor care se îmbolnăvesc. Rău nu poate să facă, spun doctorii, dar reprezentanţii celor mai importante autorităţi sanitare din Marea Britanie spun că nu au suficiente dovezi care să dezmonstreze acest lucru.

Britanicii chiar le oferă persoanelor vulnerabile gratuit vitamina D şi vor chiar să îmbogăţească anumite alimente esenţiale cu aceste vitamine. Ei spun că este bună pentru muşchi şi oase şi că toată lumea ar trebui să ia în iarna aceasta, mai ales că oamenii au stat mult în case, din cauza izolării. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici