Bulgarii din străinătate nu se întorc în ţară din cauza mafiei

Cetăţenii bulgari din străinătate nu vor să se întoarcă în ţară din cauza mafiei şi refuză să fie spionaţi de serviciile secrete, a anunţat Uniunea bulgarilor din străinătate.

41 afișări
Imaginea articolului Bulgarii din străinătate nu se întorc în ţară din cauza mafiei

Bulgarii din străinătate nu se întorc în ţară din cauza mafiei (Imagine: Novinite.com)

Potrivit site-ului novinite.com, Uniunea bulgarilor din străinătate, cunoscută şi sub numele de "Viitorul", protestează faţă de masa rotundă a Guvernului, numită "Noua politică de stat privind bulgarii din străinătate".

Uniunea consideră că noul pachet cuprinde măsuri inutile şi costisitoare, de care vor beneficia numai angajaţii ministerelor şi ambasadelor.

Bulgarii din străinătate nu vor să mai fie spionaţi de serviciile secrete. "Avem dovezi şi martori. Nu ne referim la incidente care au avut loc cu mult timp în urmă, ci recent, în ultimii ani", subliniază membrii uniunii.

În declaraţia uniunii, se arată că abia după ce serviciile secrete vor face investigaţii reale şi vor elimina mafia, bulgarii din străinătate vor reveni în ţară.

Premierul Serghei Stanişev a declarat că autorităţile bulgare au ca prioritate revenirea tinerilor plecaţi în străinătate dar şi reducere numărului de emigranţi, în prezent ridicat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici