Camera Reprezentanţilor din SUA a aprobat legile de înăsprire a sancţiunilor asupra Coreei de Nord

Camera Reprezentanţilor din SUA a aprobat joi legislaţia pentru a întări sancţiunile asupra Coreei de Nord, vizând industria sa navală şi companiile care fac afaceri cu statul, relatează Reuters.com. Votul a fost de 419 la 1.

1272 afișări
Imaginea articolului Camera Reprezentanţilor din SUA a aprobat legile de înăsprire a sancţiunilor asupra Coreei de Nord

Camera Reprezentanţilor din SUA a aprobat legile de înăsprire a sancţiunilor asupra Coreei de Nord

Iniţiatorii au declarat că prin acest pachet legislativ intenţionează să transmită „un mesaj puternic” Coreei de Nord, pe fondul îngrijorării internaţionale privind escaladarea programului său nuclear.

Măsurile legislative vor trebui aprobate de Senat, pentru a fi trimise ulterior la Casa Albă, iar preşedintele Donald Trump să le promulge.

„Deşi legislaţia referitoare la Coreea de Nord a fost introdusă în Senat, nu a existat nici o reacţie imediată cu privire la momentul ales sau la oportunitatea ca Senatul să adopte proiectul”, mai arată Reuters.com.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici