Casa Albă: Donald Trump nu va bloca audierea fostului director al FBI

Casa Albă a anunţat, luni, că preşedintele SUA, Donald Trump, nu va invoca privilegiul executiv pentru a bloca audierea fostului director al FBI, James Comey, care ar urma să aibă loc săptămâna aceasta, în Congres, potrivit Reuters.

437 afișări
Imaginea articolului Casa Albă: Donald Trump nu va bloca audierea fostului director al FBI

Casa Albă: Donald Trump nu va bloca audierea fostului director al FBI

"Pentru a face posibilă o examinare rapidă şi completă a faptelor, dorită de Comisia pentru informaţii a Senatului, preşedintele Donald Trump nu va invoca privilegiul executiv în privinţa audierii lui James Comey", a declarat purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Sarah Sanders.

James Comey urmează să fie audiat joi de către Comisiei pentru Informaţii a Senatului SUA cu privire la presupusa implicare a Rusiei în alegerile prezidenţiale din SUA, urmând să se adreseze senatorilor în privat, în aceeaşi zi.

James Comey conducea ancheta FBI cu privire la presupusul amestec al Rusiei în alegerile prezidenţiale din SUA, în momentul în care a fost concediat, în luna mai, de preşedintele Donald Trump.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici