Casa Albă: Donald Trump se aşteaptă ca Rusia să returneze Ucrainei regiunea Crimeea

Preşedintele SUA, Donald Trump, se aşteaptă ca Rusia să returneze Ucrainei regiunea Crimeea şi să contribuie la reducerea violenţelor separatiste în regiunile est-ucrainene, afirmă Sean Spicer, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, citat de site-ul agenţiei Reuters.

11498 afișări
Imaginea articolului Casa Albă: Donald Trump se aşteaptă ca Rusia să returneze Ucrainei regiunea Crimeea

Casa Albă: Donald Trump se aşteaptă ca Rusia să returneze Ucrainei regiunea Crimeea (Imagine: Hepta)

"Preşedintele Trump a arătat foarte clar că se aşteaptă ca Administraţia Rusiei să contribuie la reducerea escaladării violenţelor în Ucraina şi să returneze Crimeea", a declarat Sean Spicer în cursul unei conferinţe de presă.

"În acelaşi timp, preşedintele Trump se aşteaptă şi vrea să se înţeleagă bine cu Rusia", a subliniat purtătorul de cuvânt al Casei Albe.

Rusia a anexat regiunea ucraineană Crimeea în 2014.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici