Hillary Clinton îi reaminteşte lui Michael Flynn de consecinţele ”ştirilor false”, după demisia acestuia. Mesajul neaşteptat al fostului secretar de Stat al SUA

Hillary Clinton, fost secretar de Stat al SUA, a celebrat demisia consilierului preşedintelui SUA pentru securitate naţională, Michael Flynn, reamintindu-i acestuia de ”adevăratele consecinţe ale ştirilor false”, informează The Independent.

2195 afișări
Imaginea articolului Hillary Clinton îi reaminteşte lui Michael Flynn de consecinţele ”ştirilor false”, după demisia acestuia. Mesajul neaşteptat al fostului secretar de Stat al SUA

Hillary Clinton îi reaminteşte lui Flynn de consecinţele ”ştirilor false”, după demisia acestuia

Michael Flynn a demisionat pe fondul scandalului generat de presupusa discuţie avută cu ambasadorul rus pe tema sancţiunilor americane înaintea investirii lui Donald Trump.

La scurt timp după demisia acestuia, Philippe Reins, un fost consilier al lui Hillary Clinton, a postat pe Twitter o atenţionare asupra lui Flynn şi fiului său în privinţa sorţii oamenilor ce este determinată de acţiunile lor.

Hillary Clinton a postat mesajul lui Reines pe Twitter, adăugând: ”Philippe are propriul său mod de a vorbi, dar el a subliniat realele consecinţe ale ştirilor false”.

Reines pare să se fi referit la o poveste legată de ştiri false, ce a ieşit la iveală în timpul campaniei prezidenţiale, în care Hillary era acuzată că a condus o reţea de proxenetism infantil dintr-o pizzerie situată în Washington DC.

Povestea a fost răspândită de fiul lui Michael Flynn, Michael Flynn Jr., în decembrie 2015, în momentul în care era angajat al tatălui său pentru echipa de tranziţie, dar şi-a pierdut slujba, în urma ştirii false.

Întrucât Michael Flynn Senior a rămas fără loc de muncă la rândul său, Philippe Reins, un fost consilier al lui Hillary Clinton, a postat pe Twitter o atenţionare asupra lui Flynn şi fiului său în privinţa sorţii oamenilor ce este determinată de acţiunile lor:

 

 

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici