Casa Doodle, decorată în întregime cu mânzgăleli. Picturile lui Sam Cox costă milioane de dolari

Se numesc doodle, un cuvânt care poate fi tradus prin „mâzgălele”, dar, în realitate, sunt mult mai mult decât atât.

923 afișări
Imaginea articolului Casa Doodle, decorată în întregime cu mânzgăleli. Picturile lui Sam Cox costă milioane de dolari

Casa Doodle, decorată în întregime cu mânzgăleli. Picturile lui Sam Cox costă milioane de dolari

Mr Doodle este un artist englez care a făcut din aceste desene alb-negru o artă, recunoscută şi apreciată, şi care şi-a îndeplinit acum unul dintre cele mai ambiţioase visuri: să decoreze toată casa în care locuieşte cu personajele lui inventate.

Podele, tavane, mobilier, electrocasnice şi chiar şi cuverturile de pat - totul este acoperit cu desenele sale.

Au fost nevoie de doi ani de muncă şi mult material tehnic, pentru a crea o imensă operă de artă.

Rezultatul final este uluitor. Mr Doodle, numele de scenă al lui Sam Cox, are 28 de ani şi unul dintre cei mai de succes artişti sub 40 din lume la licitaţiile internaţionale. Picturile lui valorează milioane de dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici