Cât de repede se transmite coronavirusul? Un bărbat susţine că s-a infectat în mai puţin de 15 secunde

Un bărbat din China susţine că s-a infectat în mai puţin de 15 secunde după ce a stat lânga o femeie care avea virusul.

3217 afișări
Imaginea articolului Cât de repede se transmite coronavirusul? Un bărbat susţine că s-a infectat în mai puţin de 15 secunde

Cât de repede se transmite coronavirusul? Un bărbat susţine că s-a infectat în mai puţin de 15 secunde

Potrivit DailyMail, bărbatul în vârstă de 56 de ani a stat mai puţin de 15 secunde lângă o femeie în vârstă de 61 de ani într-o piaţă. Bărbatul a fost denumit ”pacientul cinci”, în timp ce femeia a fost supranumită ”pacienta doi” de către medicii chinezi.
 
Autorităţile locale din Jiangbei susţin că niciunul dintre cei doi nu purta o mască de protecţie ceea ce a favorizat răspândirea atât de rapidă a virusului.
 
Conform datelor oficiale, peste 560 de oameni au murit din pricina coronavirusului, iar noul tip de virus s-a răspândit în 30 de ţări, inclusiv Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici