Cât valorează în ochii lui Putin viaţa unui rus? Liderul de la Kremlin a anunţat cât vor primi familiile soldaţiilor morţi în invazia Ucrainei

Putin i-a descris pe soldaţii ruşi drept "adevăraţi eroi" şi, deşi a recunoscut că a ţara a înregistrat pierderi, a insistat că operaţiunea militară specială a Rusiei se desfăşoară "conform planului".

25210 afișări
Imaginea articolului Cât valorează în ochii lui Putin viaţa unui rus? Liderul de la Kremlin a anunţat cât vor primi familiile soldaţiilor morţi în invazia Ucrainei

Cât valorează în ochii lui Putin viaţa unui rus? Liderul rus a anunţat cât vor primi familiile soldaţiilor din morţi în invazia Ucrainei

"Succesele" armatei ruse în Ucraina sunt exemple ale acestui "eroism", susţine Putin.

Putin a anunţat că familiile soldaţiilor ruşi decedaţi în operaţiunea sepcială, termenul oficial utilizat de Rusia pentru invazia Ucrainei, vor primi 7 milioane de ruble - echivalentul a aproximativ 60.000 de euro. Soldaţii răniţi vor primii 3 milioane de ruble- aproximativ 25.000 euro. 

El a spus că ucrainenii şi ruşii sunt "un singur popor", dar că ucrainenii sunt "ameninţaţi şi spălaţi pe creier".

Putin a continuat să afirme că trupele ruseşti asigură coridoare umanitare pentru ca civilii să fugă - în contradicţie directă cu ceea ce a declarat mai devreme preşedintele ucrainian.

"Operaţiunea militară specială se desfăşoară conform planului.  Toate obiectivele care au fost stabilite au fost atinse cu succes", a mai spus preşedintele rus. 

Afirmaţiile sale contrazic datele obţinute de serviciile de informaţii occidentale care sugerează că invazia este în întârziere faţă de programul stabilit de Rusia. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici