Câteva autocare ar transporta cetăţeni din Transnistria spre secţiile de vot de peste Nistru

Mai multe autocare transportă cetăţeni din regiunea transnistreană spre secţiile de votare din dreapta Nistrului, a declarat Ion Iovcev, directorul Liceului Lucian Blaga din Tiraspol, pentru Radio Chişinău.

1720 afișări
Imaginea articolului Câteva autocare ar transporta cetăţeni din Transnistria spre secţiile de vot de peste Nistru

Câteva autocare ar transporta cetăţeni din Transnistria spre secţiile de vot de peste Nistru

Autocare şi microbuze care ofereau transport gratuit spre secţiile de vot au fost puse la dispoziţia locuitorilor din Tiraspol şi din centrul raional Slobozia, potrivit lui Ion Iovcev.

Nu se ştie cine organizează transportul şi cine suportă cheltuielile, dar anunţurile au fost plaste în cutiile poştale, după cum a relatat directorul Liceului Lucian Blaga din Tiraspol.

Ion Iovcev spune că a discutat cu câteva persoane care au beneficiat de transport gratuit, care au recunoscut că au fost întrebaţi de către organizatori cu cine votează şi că le-au fost date indicaţii să voteze cu unul dintre candidaţi.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici