Câţi voluntari străini şi-au dat viaţa în Ucraina pentru a stopa agresiunea rusă

În Ucraina e un adevărat "război mondial" între NATO şi Rusia. 122 de voluntari din Franţa, Marea Britanie, Italia, Spania, Germania şi Statele Unite ale Americii, ce au luptat în Legiunea Străină Ucraineană, au fost ucişi de forţele inamice. Ei au plecat în Ucraina pentru a apăra securitatea şi democraţia europeană de agresiunea rusă

2054 afișări
Imaginea articolului Câţi voluntari străini şi-au dat viaţa în Ucraina pentru a stopa agresiunea rusă

Cel puţin 122 de combatanţi şi voluntari din alte ţări au fost ucişi în Ucraina de la invazia rusă. Majoritatea au luptat în Legiunea Străină Ucraineană. 

 

Recent, un cetăţean american a murit în Ucraina, a anunţat CNN, citând informaţii de la Departamentul de Stat. Potrivit Washington Post, este vorba despre infanteristul Dane Patridge, în vârstă de 34 de ani, din statul american Idaho. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici