Caz bizar în Polonia: Poliţia a găsit 12 cadavre după furtul unei camionete din Germania

Poliţia poloneză a anunţat marţi că a găsit într-o pădure din centrul ţării 12 cadavre, după furtul unei camionete din Germania săptămâna trecută.

438 afișări
Imaginea articolului Caz bizar în Polonia: Poliţia a găsit 12 cadavre după furtul unei camionete din Germania

Caz bizar în Polonia: Poliţia a găsit 12 cadavre după furtul unei camionete din Germania (Imagine: Petre Bitoiu/Arhiva Mediafax Foto)

"Poliţia a găsit de dimineaţă sicriele, în mijlocul unei păduri aproape de Krolikow (centru)", a declarat o purtătoare de cuvânt a poliţiei din Poznan (vest), Hanna Wachowiak.

"Sunt intacte", a adăugat ea, precizând că trupurile au fost duse la un laborator medico-legal la Poznan înainte de a fi trimise în Germania.

Camioneta, care conţinea cele 12 sicrie, şi alte două vehicule de acelaşi tip, Mercedes Sprinter, au fost furate în noaptea de 15 spre 16 octombrie la Hoppegarten, în landul Brandeburg (estul Germaniei) la aproximativ 70 de kilometri de frontiera poloneză. Corpurile trebuiau să fie transportate la crematoriul din Meissen, în Saxa, la 195 de kilometri mai la sud.

Luni, poliţia a găsit în Polonia camioneta, dar fără sicrie, şi a arestat un presupus hoţ, a precizat Wachowiak.

Găsirea cadavrelor a fost "rezultatul unei operaţiuni minuţioase a poliţiei după furt", a subliniat ea.

Alţi doi polonezi, presupuşi hoţi, au fost arestaţi joi şi vineri de către poliţia din Poznan, iar doi suspecţi sunt căutaţi în continuare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici