Cazul ASASINATULUI lui Kim Jong-Nam: Phenianul a comunicat că victima de pe aeroport a murit cel mai probabil în urma unui atac de cord

Coreea de Nord a transmis joi că există indicii clare că motivul decesului cetăţeanului nord-coreean pe aeroportul internaţional din Kuala Lumpur ar fi fost un atac de cord, informează Reuters.

452 afișări
Imaginea articolului Cazul ASASINATULUI lui Kim Jong-Nam: Phenianul a comunicat că victima de pe aeroport a murit cel mai probabil în urma unui atac de cord

Cazul ASASINATULUI lui Kim Jong-Nam: Phenianul a comunicat că victima de pe aeroport a murit cel mai probabil în urma unui atac de cord

Malaysia a comunicat că a identificat bărbatul decedat drept Kim Jong-Nam, fratele vitreg al liderului nord-coreean, şi că acesta ar fi fost ucis de un agent neurotoxic.

Coreea de Nord a negat însă că bărbatul decedat ar fi fost Kim Jong-Nam.

Un fost ambasador adjunct nord-coreean al ONU a declarat că probele de substanţă toxică găsite în urma autopsiei ar trebui trimise la Organizaţia pentru Interzicerea Armelor Chimice (OPCW).

”Dacă este adevărat că acesta a fost folosit, atunci probele ar trebui trimise la biroul OPCW”, a spus acesta jurnaliştilor.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici