Michael Pence, vicepreşedintele SUA, despre dialogul cu Rusia şi intenţia unei întâlniri cu Vladimir Putin: "Nu există niciun plan din partea mea"

Vicepreşedintele Statelor Unite, Michael Pence, a afirmat că nu intenţionează să aibă vreo întrevedere cu preşedintele rus, Vladimir Putin, subliniind încă că Administraţia Donald Trump vrea îmbunătăţirea cooperării cu Moscova dar că va trage la răspundere Rusia când va fi cazul.

689 afișări
Imaginea articolului Michael Pence, vicepreşedintele SUA, despre dialogul cu Rusia şi intenţia unei întâlniri cu Vladimir Putin: "Nu există niciun plan din partea mea"

Vicepreşedintele SUA Michael Pence nu intenţionează să aibă vreo întâlnire cu Vladimir Putin, dar vrea cooperare cu Rusia

"Nu există niciun plan din partea mea" pentru o întâlnire cu Vladimir Putin, a declarat Mike Pence într-un interviu acordat postului Fox News.

"Am lansat un angajament puternic în favoarea NATO. Am spus clar două lucruri: Vom trage la răspundere Rusia pentru violenţele din estul Ucrainei. Dar, în acelaşi timp, preşedintele Donald Trump continuă să creadă că, dacă va exista o modalitate de găsire a unor poziţii comune cu Rusia, mai ales în combaterea reţelei teroriste Stat Islamic, este hotărât să încerce acest lucru", a subliniat Mike Pence.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici