Cazul femeilor sechestrate din Cleveland: Testele ADN confirmă că Ariel Castro e tatăl fetiţei născute în captivitate

Bărbatul acuzat că a ţinut trei femei sechestrate timp de zece ani în statul american Ohio este tatăl copilului salvat din locuinţă, au confirmat autorităţile americane.

1168 afișări
Imaginea articolului Cazul femeilor sechestrate din Cleveland: Testele ADN confirmă că Ariel Castro e tatăl fetiţei născute în captivitate

Ariel Castro (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ariel Castro, în vârstă de 52 de ani, a fost inculpat pentru răpirea şi violarea Amandei Berry, în vârstă de 27 de ani, a Ginei DeJesus, în vârstă de 23 de ani, şi a lui Michelle Knight, în vârstă de 32 de ani.

Testele ADN au confirmat că fiica de şase ani a Amandei Berry, născută în captivitate, este copilul lui, relatează BBC News online.

Cei patru au fost salvaţi luni, după ce Amanda Berry a reuşit să fugă şi a alertat autorităţile.

Procurorii din statul Ohio au anunţat că intenţionează să încadreze faptele la capitolul crime în formă agravată, agresorul riscând condamnarea la moarte. Acuzaţiile se referă la presupuse avorturi forţate suferite de o victimă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici