Cazul femeilor ţinute ostatice în Cleveland: Casa în care Ariel Castro a sechestrat trei femei a fost demolată - VIDEO

Casa din Cleveland în care Ariel Castro a ţinut ostatice trei femei, ani întregi, a fost demolată miercuri, relatează BBC News online.

445 afișări
Imaginea articolului Cazul femeilor ţinute ostatice în Cleveland: Casa în care Ariel Castro a sechestrat trei femei a fost demolată - VIDEO

Cazul femeilor ţinute ostatice în Cleveland: Casa în care Ariel Castro a sechestrat trei femei a fost demolată (Imagine: Captură Video)

Demolarea locuinţei a început miercuri la 7.30 (14.30, ora României), sub privirile vecinilor şi curioşilor.

La faţa locului a fost prezentă şi Michelle Knight (32 de ani), una dintre femeile ţinute ostatice de Ariel Castro.

Ariel Castro, în vârstă de 53 de ani, un fost şofer de autobuz, a fost condamnat la închisoare pe viaţă plus 1.000 de ani de detenţie pentru sechestrarea şi violarea a trei femei, mulţi ani, în această locuinţă.

Michelle Knight, în vârstă de 32 de ani, Amanda Berry, în vârstă de 27 de ani, şi Gina DeJesus, 23 de ani, au fost răpite în perioada 2002-2004, fiind eliberate în mai.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici