Cazul ucigaşului în serie din Cipru: Trupul neînsufleţit descoperit recent este al unei fetiţe de opt ani, fiica româncei ucise

Poliţia din Cipru a descoperit recent într-un lac un cadavru în descompunere, care a fost identificat ca aparţinând unei fetiţe de opt ani, ce a fost ucisă de un criminal în serie care a mai omorât-o şi pe mama sa, dar şi alte cinci persoane, informează site-ul cotidianului Neos Kosmos.

3988 afișări
Imaginea articolului Cazul ucigaşului în serie din Cipru: Trupul neînsufleţit descoperit recent este al unei fetiţe de opt ani, fiica româncei ucise

Cazul ucigaşului în serie din Cipru: Trupul neînsufleţit descoperit recent este al unei fetiţe de opt ani, fiica româncei ucise

Un cadavru în descompunere a fost găsit duminică într-un lac din Cipru. Cum iniţial nu a fost posibilă identificarea, trupul neînsufleţit a fost transportat la morgă pentru mai multe investigaţii, în urma cărora s-a stabilit că aparţine unei fetiţe în vârstă de opt ani, potrivit unor surse citate de publicaţia menţionată anterior.

Un fost ofiţer de armată, în vârstă de 35 de ani şi care se află deja în arest, a recunoscut că a ucis şapte femei şi fetiţe în ultimii trei ani.

Patru dintre victime sunt din Filipine, inclusiv o fetiţă de şase ani. O altă victimă este din Nepal. De asemenea, bărbatul a ucis şi o româncă şi pe fiica acesteia în vârstă de opt ani, care au fost date dispărute încă din luna septembrie a anului 2016.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici