Cazurile de COVID-19 au început să scadă în California, statul american cu cele mai multe infecţii

Numărul de noi cazuri de COVID-19, spitalizările şi internările în unităţile de terapie intensivă au o tendinţă descendentă în California în ultimele zile, a declarat, luni, guvernatorul statul de pe coasta de vest a SUA, citat de Reuters.

785 afișări
Imaginea articolului Cazurile de COVID-19 au început să scadă în California, statul american cu cele mai multe infecţii

Cazurile de COVID-19 au început să scadă în California, statul american cu cele mai multe infecţii

Gavin Newsom a declarat că, în ciuda acestor veşti bune, regiunea agricolă a statului este în continuare lovită grav şi numerele nu au ajuns la punctul în care să se permită ridicarea restricţiilor.

"Acest virus nu va dispărea", a declarat guvernatorul Californiei. „Până nu avem un vaccin, vom trăi cu acest virus”, a continuat el.

California, statul cel mai populat al ţării, cu aproximativ 40 de milioane de rezidenţi, este si statul care a înregistrat cel mai mare număr de persoane confirmate pozitiv cu noul coronavirus -  514.901. De asemenea, 9.388 de californieni au murit după ce au contactat COVID-19.

Rata de confirmare pozitivă a celor testaţi în ultimele şapte zile în California a scăzut cu 21% faţă de săptămâna anterioară, iar spitalizările au scăzut cu 10 la sută.

California a realizat peste 8 milioane de teste pentru COVID-19, iar rata rezultatelor pozitive a scăzut la 7%.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici