Ce crede Putin despre scandalul sexual în care este implicat prietenul său Berlusconi

Premierul rus, Vladimir Putin, a lăudat vineri calităţile de "om de stat" ale prietenului său Silvio Berlusconi, şeful Guvernului italian, şi a apreciat că scandalul sexual în care este implicat nu este decât rezultatul "geloziei".

389 afișări
Imaginea articolului Ce crede Putin despre scandalul sexual în care este implicat prietenul său Berlusconi

Silvio Berlusconi şi Vladimir Putin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Orice ar spune despre domnul Berlusconi şi raportul său particular cu sexul frumos - de altfel, îl critică din gelozie - el a arătat că este un om de stat responsabil în toate sensurile termenului", a declarat premierul rus în timpul unui forum economic la Soci, potrivit agenţiei RIA Novosti.

Vladimir Putin şi Silvio Berlusconi sunt prieteni de mult timp şi arată acest lucru la toate întrevederile pe care le au.

Putin s-a mai remarcat în trecut prin opinii surprinzătoare referitoare la un scandal sexual în care era implicat un om de stat. În 2006, el a glumit pe tema preşedintelui israelian de la acea vreme, Moshe Katsav, acuzat de viol.

"Salutaţi-l din partea mea pe preşedinte! El se dovedeşte un tip puternic! Să violeze zece femei! Nu mă aşteptam la asta din partea lui! Ne-a uimit pe toţi. Îl invidiem toţi", i-a spus el premierului Ehud Olmert, aflat în vizită la Moscova.

Katsav a fost găsit vinovat în martie şi a fost condamnat la şapte ani de închisoare pentru două violuri şi hărţuire sexuală împotriva a două subordonate, din perioada când era ministru al Turismului, în anii '90. El a rămas în libertate, în aşteptarea verdictului în apel.

Silvio Berlusconi este la rândul său judecat din aprilie pentru utilizarea serviciilor unei prostituate minore şi abuz de putere.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici