Ce încape într-o valiză? Descoperirea şocantă făcută de o familie din Noua Zeelandă

  • Poliţia din Noua Zeelandă investighează cazul unei familii din Auckland care a găsit rămăşiţe umane într-o valiză
  • Familia cumpărase un garaj plin cu articole de la o licitaţie publică
  • Când au despachetat conţinutul achiziţionat au făcut descoperirea macabră
1392 afișări
Imaginea articolului Ce încape într-o valiză? Descoperirea şocantă făcută de o familie din Noua Zeelandă

Sursa foto: Profimedia

Poliţia din Noua Zeelandă investighează cazul unei familii din Auckland, care a descoperit rămăşiţe umane într-o valiză. Familia a cumpărat o remorcă plină cu articole dintr-un garaj scos la licitaţie.

Printre cele cumpărate se număra şi valiza în cauză. Oamenii au făcut descoperirea macabră abia când au ajuns acasa şi au despachetat.

Ofertanţii care participa la licitaţii nu au ocazia să inspecteze îndeaproape articolele abandonate din spaţiile de depozitare înainte de a le cumpăra, astfel că licitează mai mult în speranţa unei surprize valoroase.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru omucidere şi încearcă să identifice rămăşiţele. Familia în cauză nu a fost implicată în incident, susţin oamenii legii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici