Ce s-a întâmplat cu unul dintre primii pacienţi bolnavi de COVID-19: Identitatea sa a fost dezvăluită

Unul dintre primele pacienţi infectaţi cu noul tip de coronavirus din China, SARS-CoV-2, s-a recuperat. Este vorba despre o vânzătoare dintr-o piaţă de fructe de mare, în vârstă de 57 de ani, care a învins virusul şi este acum sănătoasă şi acasă, scrie Daily Mail.

24481 afișări
Imaginea articolului Ce s-a întâmplat cu unul dintre primii pacienţi bolnavi de COVID-19: Identitatea sa a fost dezvăluită

Ce s-a întâmplat cu primul pacient bolnav de COVID-19? Identitatea sa a fost dezvăluită

Unul dintre primii bolnavi de coronavirus identificaţi a reuşit să se întoarcă acasă după ce şi-a revenit complet şi a fost externat.

Wei Guixian a contactat virusul în piaţa Huanan din Wuhan, pe 10 decembrie.

Wei crede acum că este posibil să fi fost infectată cu coronavirus prin intermediul toaletei pe care a folosit-o împreună cu alţi vânzători la piaţă. 

Ea a spus că vânzătorii de pe ambele părţi ale standului ei au ajuns bolnavi de Covid-19, precum şi una dintre fiicele sale, nepoata ei şi soţul nepoatei sale. 

De asemenea, Wei a spus că „mult mai puţini oameni ar fi murit” în China, dacă guvernul ar fi acţionat mai devreme. 

Până în prezent, există peste 301.463 de cazuri confirmate de coronavirus în întreaga lume şi 12.911 decese.  

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici