Ce spune Mahmoud Ahmadinejad despre homosexualitate. Întrebarea care l-a lăsat fără cuvinte pe preşedintele iranian

Apărarea homosexualităţii este apanajul capitaliştilor, cărora nu le pasă de adevăratele valori umane, a declarat luni preşedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad într-un interviu acordat CNN.

12875 afișări
Imaginea articolului Ce spune Mahmoud Ahmadinejad despre homosexualitate. Întrebarea care l-a lăsat fără cuvinte pe preşedintele iranian

Mahmoud Ahmadinejad (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit lui Ahmadinejad, homosexualitatea este "un comportament foarte urât" care, potrivit lui, ar trebui condamnat "de toţi profeţii, toate religiile şi toate credinţele".

În timpul vizitei sale la New York pentru a participa la Adunarea Generală a ONU, preşedinele iranian a luat în derâdere oamenii politici şi partidele care susţin persoanele cu orientare homosexuală doar pentru a câştiga "patru sau cinci voturi în plus".

În opinia lui, apărarea homosexualităţii nu are nimic de-a face cu apărarea dezvoltării umane.

"Acest tip de susţinere a homosexualităţii este ancorată doar în gândirea capitaliştilor duri şi a celor care sunt favorabili creşterii capitalului mai degrabă decât a valorilor umane", a declarat el pentru CNN prin intermediul unui translator.

Preşedintele Ahmadinejad, care consideră că homosexualitatea este dobândită şi nu înnăscută, s-a eschivat atunci când a fost întrebat ce ar face dacă unul dintre cei trei copii ai săi ar fi homosexual.

"Homosexualitatea pune capăt procreării", a adăugat el.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici