Ce te paşte când faci o glumă deplasată faţă de Vladimir Putin. A păţit-o un brazilian, ruşii au rămas interzişi

  • Vladimir Putin i-a felicitat pe fotbaliştii de la ŢSKA Moscova în 2005, după ce au câştigat Cupa UEFA.
  • În lipsa traducătorului, discursul preşedintelui n-a fost înţeles de brazilienii aflaţi în lotul formaţiei ruse.
  • Aşa s-a ajuns ca atacantul Vagner Love să facă o glumă care i-a îngrozit pe colegii de echipă.
2725 afișări
Imaginea articolului Ce te paşte când faci o glumă deplasată faţă de Vladimir Putin. A păţit-o un brazilian, ruşii au rămas interzişi

Ce te paşte când faci o glumă deplasată faţă de Vladimir Putin. A păţit-o un brazilian, ruşii au rămas interzişi

Fostul mijlocaş al echipei de fotbal ŢSKA Moscova, brazilianul Daniel Carvalho, 38 de ani, a fost intervievat de Sport24, ocazie cu care a povestit o întâmplare datând din perioada în care evolua în Rusia. Mai exact, de la întâlnirea lui şi a colegilor săi de la ŢSKA cu Vladimir Putin, datând din 2005, când formaţia rusă a câştigat Cupa UEFA.
Protagonistul momentului a fost un alt fotbalist brazilian din lotul moscoviţilor, atacantul Vagner Love.

Povesteşte Carvalho: „Îmi amintesc că, după ce m-am întors din Portugalia, de la finală, ne-am dus imediat la o întâlnire cu Putin. Din păcate, traducătorul nostru nu a fost prezent acolo. Vagner Love şi cu mine nu am înţeles aproape nimic din ce a spus Putin, ne-am aşezat puţin confuzi. Putin a spus ceva, jucătorii ruşi au răspuns, iar noi doi am rămas tăcuţi”.

N-a fost totul. O glumă nesărată făcută de Love n-a reuşit să-i sperie decât pe coechipieri. Nu şi pe Putin, a cărui imagine de zbir nu s-a confirmat la acel moment. „La sfârşitul şedinţei, Vagner a glumit şi toţi ruşii au intrat în panică, îngroziţi. Dar când Putin a râs, toată lumea s-a simţit uşurată. A fost distractiv”, şi-a reamintit Carvalho.
Jucătorul l-a descris pe Vladimir Putin, despre care se ştie că în tinereţe a practicat judo, ca pe o persoană mai frecventabilă decât Jair Bolsonaro, actualul şef de stat al Braziliei.

”În Brazilia, nu vrem să ne întâlnim cu preşedintele, având în vedere ceea ce se întâmplă în ţară. În schimb, în Rusia a avut loc o întâlnire şi a fost foarte interesantă”, i-a comparat Carvalho pe cei doi preşedinţi.

În prezent, ţara sud-americană se confruntă cu criza sanitară şi cu cea economică. Rai, fost mare fotbalist la PSG, l-a numit ”iresponsabil” pe Bolsonaro, acuzat de adversarii politici de acte de corupţie.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici