Cel mai ospitalier aeroport din lume

Aeroportul Changi din Singapore a fost deschis în 1981 însă anul acesta a fost votat ca cel mai ospitalier şi mai fun aeroport din lume, potrivit Ziarul Financiar.

30 afișări
Imaginea articolului Cel mai ospitalier aeroport din lume

Cel mai ospitalier aeroport din lume (Imagine: www.zf.ro)

Chiar şi numele său sună ca inspirat dintr-o poveste pentru copii. Cele trei terminale ale aeroportului sunt în sine o atracţie care merită vizitată pentru cel puţin o zi întreagă. Aici găseşti camere pentru odihnă, spa-uri, jocuri video, lounge-uri, grădini paradisiace şi cinematografe. Aparent cele trei terminale nu au un design spectaculos sau instalaţii artistice însă pe măsură ce înaintezi dai peste lacuri cu peşti koi, scaune care-ţi fac masaj la picioare, camere pentru meditaţie sau topogane uriaşe.

Barurile din aeroport au muzică live şi peste tot se serveşte mâncare proaspătă. În acelaşi perimetru există şi spaţii de joacă unde copiii se pot uita la desene animate sau se pot distra mai ceva ca într-un parc de distracţii.

Pentru adulţi, în aeroport se găsesc şi ghiduri care oferă sugestii de petrecere a timpului liber. Astfel dacă tranzitezi aeroportul doar pentru 20 de minute poţi merge să faci un duş într-o "nap room"(cameră de odihnă) iar dacă poposeşti mai mut de 2 ore te poţi urca într-un autobuz care face turul oraşului. Cea mai nouă atracţie a terminalului 3 este însă un topogan înalt de patru etaje pe care te poţi da pentru suma de 10 dolari.

Citeşte mai multe despre cel mai ospitalier aeroport din lume pe www.zf.ro.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici