Cel puţin 11 morţi şi zeci de răniţi în urma unui atentat produs în nordul Siriei

  • Atac terorist produs în nordul Siriei, într-un orăşel aflat sub controlul insurgenţilor susţinuţi de Turcia
  • Cel puţin 11 morţi şi zeci de răniţi după explozia unui camion-capcană
  • Atentatul a avut loc într-o zonă aglomerată din oraşelul Al-Bab
455 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 11 morţi şi zeci de răniţi în urma unui atentat produs în nordul Siriei

Cel puţin 11 morţi şi zeci de răniţi în urma unui atentat produs în nordul Siriei

Cel puţin 11 persoane au fost ucise, iar alte zeci au fost rănite în urma unei explozii produse marţi în orăşelul sirian Al-Bab, aflat sub controlul unor grupuri insurgente susţinute de Turcia, informează agenţia de presă Reuters.

Explozia a fost provocată de o bombă instalată la bordul unui camion, într-o zonă aglomerată a orăşelului situat în nordul Siriei.

Potrivit unor surse medicale citate de agenţia Reuters, cel puţin 11 persoane au fost ucise în atentat, iar alte aproximativ 40 au fost rănite.

Unele clădiri au suferit avarii semnificative în urma deflagraţiei.

Siria se confruntă cu un război civil între serviciile de securitate subordonate Administraţiei Bashar al-Assad şi grupuri insurgente şi teroriste.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici