Cel puţin 11 muncitori au murit într-un incendiu izbucnit pe un şantier din Istanbul

Cel puţin 11 muncitori au murit duminică seara într-un incendiu izbucnit în tabăra lor de corturi, pe un şantier de construcţii din Istanbul, relatează postul privat de televiziune NTV.

149 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 11 muncitori au murit într-un incendiu izbucnit pe un şantier din Istanbul

Cel puţin 11 muncitori au murit într-un incendiu izbucnit pe un şantier din Istanbul (Imagine: Costi Tudor/Mediafax foto)

Pompierii au stins flăcările, iar numeroase ambulanţe au fost trimise la locul incendiului.

"Între 11 şi 14 muncitori ar fi murit în incendiu", a declarat primarul, Necmi Kadioglu, pentru postul naţional de televiziune TRT.

"Este şantierul unui centru comercial. Pare că incendiul a fost cauzat de o problemă de încălzire, pe fondul temperaturii glaciale, de minus un grad", a adăugat el.

Cauza exactă a incendiului nu a fost încă stabilită, dar potrivit NTV, focul ar fi putut fi provocat de un scurtcircuit. Autorităţile au demarat o anchetă pe tema acestui accident.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici