Cel puţin 11 persoane au fost ucise în urma unui atac sinucigaş în Yemen

Cel puţin 11 persoane au fost ucise, marţi, în urma unui atac sinucigaş comis în sud-estul statului Yemen, în apropierea unui punct de control gestionat de către forţele locale susţinute de Emiratele Arabe Unite, relatează site-ul agenţiei Reuters.

96 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 11 persoane au fost ucise în urma unui atac sinucigaş în Yemen

Cel puţin 11 persoane au fost ucise în urma unui atac sinucigaş în Yemen

Potrivit poliţiei, mai mulţi atacatori au deschis focul asupra punctului de control din oraşul Ataq, capitala provinciei Shabwa. Ulterior, un atentator a intrat cu maşina în zona delimitată şi a detonat un dispozitiv exploziv.

Cel puţin 11 persoane au murit în urma atentatului, iar alte trei au fost rănite. Nicio organizaţie teroristă nu a revendicat deocamdată atacul, dar Al-Qaida operează în regiune.

Forţele de elită din Shabwa, care au fost pregătite de către Emiratele Arabe Unite în cadrul operaţiunii declanşate împotriva militanţilor islamişti, au alungat forţele Al-Qaida din oraşul Ataq în august 2017.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici