Cel puţin 116 morţi în urma tornadei din statul american Missouri - VIDEO

Cel puţin 116 persoane au murit, luni, în urma tornadei care a devastat oraşul Joplin din statul american Missouri, unde echipele de intervenţie încearcă în continuare, marţi dimineaţă, să găsească supravieţuitori.

827 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 116 morţi în urma tornadei din statul american Missouri - VIDEO

Cel puţin 116 morţi în urma tornadei din statul american Missouri

Serviciul meteorologic american a afirmat că la sfârşitul săptămânii trecute au fost înregistrate 46 de tornade care au afectat şapte state din centrul şi nordul Statelor Unite.

Joplin, un oraş cu 50.000 de locuitori, situat la câţiva kilometri de graniţa cu statele Kansas şi Oklahoma, a fost în mare parte distrus de tornadă, cea mai devastatoare înregistrată după 1953 în SUA.

"Oraşul a fost distrus în proporţie de trei sferturi, iar bilanţul riscă să se agraveze", a declarat Christy Bertelson, purtător de cuvânt al guvernatorului din Missouri.

Mai mult de 1.100 de răniţi au fost internaţi în spitale din zonă după trecerea tornadei, conform ziarului local Joplin Globe.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici