Cel puţin 12 persoane au murit în urma ploilor torenţiale care au afectat America Centrală

Cel puţin 12 persoane au murit din cauza alunecărilor de teren şi a inundaţiilor produse în urma ploilor torenţiale din America Centrală, au informat duminică autorităţile din regiune, relatează site-ul agenţiei Reuters.

228 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 12 persoane au murit în urma ploilor torenţiale care au afectat America Centrală

Cel puţin 12 persoane au murit în urma ploilor torenţiale care au afectat America Centrală

Ploile torenţiale, care au început joi, au afectat mai multe ţări din America Centrală, inclusiv Guatemala şi Costa Rica, provocând alunecări de teren în Honduras, unde trei persoane, inclusiv doi copii, au murit.

Şase persoane au murit în Honduras, iar cel puţin 7.000 de oameni au fost forţaţi să îşi părăsească propriile locuinţe, au informat autorităţile locale. În Nicaragua, Guvernul a informat că 23.000 de persoane au fost afectate, iar un pescar a murit după ce barca sa a fost răsturnată. Alte două persoane au murit înecate.

Preşedintele agenţiei pentru protecţie civilă din El Salvador a anunţat că două persoane au murit, după ce un copac a căzut pe maşina în care se aflau, iar alte zece au fost rănite de un zid care s-a prăbuşit.

O persoană a murit în Costa Rica, iar un copil a dispărut în Guatemala.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici