Cel puţin 15 morţi şi mai multe sate evacuate, în Grecia, în urma incendiilor

Cel puţin 15 persoane, dintre care doi turişti francezi, au fost ucise şi mii de hectare de pădure au fost distruse de flăcări, în Peninsula Peloponez, din Grecia, zeci de sate fiind deja evacuate, au anunţat, vineri, oficiali eleni, citaţi de Reuters.

1 afișare
Imaginea articolului Cel puţin 15 morţi şi mai multe sate evacuate, în Grecia, în urma incendiilor

Cel puţin 15 morţi şi mai multe sate evacuate, în Grecia, în urma incendiilor

Pompierii depuneau de asemenea eforturi pentru stingerea a două focare de incendiu în zona de coastă a Atenei.

Şase persoane au fost găsite moarte în apropierea unui hotel situat la nord de oraşul Areopolis, la circa 300 de kilometri sud de Atena, au anunţat Brigada de pompieri şi poliţia, precizând că printre victime figurează doi pompieri şi doi turişti francezi.

Alte nouă persoane au fost găsite moarte în apropiere de Zakharo, pe coasta de vest a Peninsulei Peloponez, cel puţin şase dintre acestea fiind descoperite la bordul unor autoturisme, a declarat un oficial din cadrul serviciilor de pompieri.

Zeci de sate au fost evacuate iar ambulanţele au fost chemate la faţa locului pentru a transporta la spital mai multe persoane care au suferit arsuri sau intoxicaţii cu fum.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici