Cel puţin 17 morţi în Indonezia, în urma unei alunecări de teren produsă pe fondul inundaţiilor

Corpurile a 17 persoane au fost descoperite luni de serviciile de intervenţie indoneziene, iar patru sunt date dispărute, după ce s-a produs o alunecare de teren pe fondul inundaţiilor din ţară în timp ce un grup de studenţi vizita o cascadă populară din vestul Indoneziei, relatează AP.

121 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 17 morţi în Indonezia, în urma unei alunecări de teren produsă pe fondul inundaţiilor

Cel puţin 17 morţi în Indonezia, în urma unei alunecări de teren produsă pe fondul inundaţiilor (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Unul dintre cei 20 de studenţi a fost găsit în viaţă şi a fost transportat la spital, unde este internat, a declarat Darwin Surbakti, un oficial indonezian din cadrul Autorităţii pentru Managementul Dezastrelor.

"Serviciile de intervenţie au descoperit 17 corpuri. Dintre acestea 14 au fost recuperate şi transportate, în timp ce alte trei sunt în continuare prinse printre dărâmături", a explicat Surbakti.

Incidentul s-a produs duminică în momentul în care 70 de studenţi vizitau cascada Dua Warna din oraşul Sibolangit, provincia Sumatra de Nord (vestul Indoneziei).

Corpurile a şase persoane au fost descoperite în râu, la aproximativ trei kilometri de cascadă.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici